Angajații ANR vor salarii mai mari și suplimentarea personalului

Conform unor informații sosite pe surse, angajații Autorității Navale Române solicită Ministerului Transporturilor să le fie mărite salariile, măcar până la un nivel care să acopere inflația din ultimii ani. 

În acest context, la sediul central al ANR din Constanța ar urma să aibă loc, în perioada următoare, o întâlnire între reprezentanții angajaților și cei ai conducerii instituției, în vederea identificării unor soluții.

Însă, din informațiile pe care le deținem, până la acest moment discuțiile s-au purtat doar în în interiorul sindicatului ARCA-ANR. 

Cu acest prilej, angajații ANR s-au plâns de salariile mici, devalorizate în raport cu prețurile produselor de larg consum, dar și de lipsa acută de personal generată de măsurile guvernamentale de blocare a angajărilor în sistem. 

Se așteaptă ca mâine, în urma discuțiilor purtate de sindicaliști, la care vor participa și angajații neafiliați, ARCA-ANR să prezinte la nivel oficial pașii legali pe care intenționează să-i urmeze în vederea obținerii majorărilor solicitate.