Horia Țuțuianu și Sorin Grindeanu, pupături ca între colegi: ”În calitate de constănțean, îi mulțumesc”

Deputatul PSD, Horia Țuțuianu, a ținut să fie primul care-și felicită colegul de partid, la aflarea veștii că proiectul ”Alternativa Techirghiol” intră în linie dreaptă. 

”În calitate de constănțean, îi mulțumesc domnului Ministru Sorin Grindeanu, pentru implicarea în viața litoralului românesc și a infrastructurii județului Constanța. Astăzi, litoralul românesc a înregistrat o mare victorie, iar noi, cei care ne-am luptat pentru acest proiect, o mare satisfacție, eforturile nu au fost în van! Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici necesari construcției Alternativei Techirghiol. 5,74 de miliarde de lei, sumă asigurată prin Programul Transport (#PT) 2021 -2027, vor fi investiți în Autostrada Litoralului. 30,59 Km construiți la profil de auostradă vor face legătura între Centura Constanța (A4) și sudul litoralului. Proiectul prevede 31 poduri, pasaje, viaducte, 6 parcări, un centru de întreținere si coordonare, un punct de sprijin și 85 de hectare de perdea forestieră.

Așteptăm cu nerăbdare licitația pentru construcția lucrărilor și sper din suflet ca execuția proiectului să fie ferită de întârzieri sau alte probleme. Felicitări dlui Sorin Grindeanu, Ministrul Transporturilor, care a înțeles importanța acestui proiect și l-a tratat ca pe o prioritate!
Astăzi județul Constanța, litoralul românesc a făcut un mare pas înainte!”, a scris Horia Țuțuianu într-un mesaj postat pe Facebook.