Lună Nouă în Vărsător și Portalul Dragonului de Lemn: Feburarie 2024, Magia Celestă a Înnoirii Spirituale

Astrologul constănțean Claudiu Ganea prezintă cele mai importante evenimente cerești ale lunii februarie și ne dezvăluie secretele Anului Nou Chinezesc, care debutează mâine. 

"Luna februarie a anului 2024 are un cer inedit și bogat in evenimente astrologice deosebite. Este o perioadă specială, toate planetele se mișcă direct, permițând vieții să curgă fără obstacole retrograde, în timp ce dansează împreună pe cer într-o armonie aproape perfectă.
În acest timp astral favorabil, orice proiect sau idee începută acum poate prinde rădăcini puternice și poate crește cu succes.
Februarie 2024 este o lună în care ne sincronizăm armonios cu Universul.
Pe lângă această armonie cerească, maine, 10 februarie, celebrăm și debutul Anului Dragonului de Lemn. Conform calendarului chinezesc, Dragonul de Lemn simbolizează creștere, expansiune și vitalitate, iar în anul său, suntem invitați să căutăm înțelepciunea și să avem curajul de a face mari schimbări.
Vom vedea tot mai multe planete aliniindu-se în conjuncții, aducându-ne o energie nouă pe toate planurile.
Aceste momente puternice sunt amplificate de spiritul Dragonului, care adaugă acțiune și transformare.
Cristalul desemnat al lunii februarie este Jadul Imperial.
Se spune că Jadul Imperial, acest mineral profund prețuit este legat de energia subtilă a Dragonului din astrologia chinezească. În miezul său, această nestemată strălucește ca o poartă către echilibrul și puterea regeneratoare.
Jadul Imperial materializează un simbol ce unește cerul cu pământul, conducându-ne către evoluție și înălțare spirituală", spune astrologul Claudiu Ganea.